Op de rails…

Het is mij de laatste tijd een paar keer overkomen dat ik het gevoel had te ontsporen. Alles was overweldigend en mij te veel. Uit bed komen was de uitdaging van de dag. Iets uitvoeren leek onmogelijk. Het blogje (On)Gezonde spanning is een voorbeeld van hoe ik mij kan voelen.

Inmiddels heb ik met hulp van verschillende partijen op dit moment de boel weer op de rails. Dit maakte het voor mij mogelijk om in te zien dat ook andere mensen om mij heen (dreigen te) ontsporen. Ook maakte het voor mij mogelijk om in te zien dat ik anderen hierbij kan helpen.

Ik heb daarom besloten om mijn ervaringen op papier te zetten. Onder de tag “Op de rails…” zullen er verschillende blogjes verschijnen waarin ik vertel over mijn ervaringen en realisaties, maar ook berichten waarin ik tips geef over dingen die je zelf kan doen.

Ik hoop dat ik anderen hiermee kan helpen, maar ik zie het ook als een oefening voor mijzelf. Het schrijven hierover zocht ervoor dat ik een overzicht krijg van wat mij helpt en waar ik zelf ook rekening mee moeten (blijven) houden.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden, laat het mij weten in de reacties!

Het eerste bericht van deze serie vindt je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.