Hallo lieve lezers van studiebolletjes.nl,

Mijn naam is Rianne, maar online ben ik ook vaak te vinden onder de naam Studiebolletje. Deze naam komt voort uit mijn studietijd waarin studeren en bolletje haakgaren een grote rol speelden.

Rianne

Inmiddels ligt mijn studententijd achter mij en duik alleen nog maar in de boeken wanneer het onderwerp mij interesseert. Toch ben ik de naam Studiebolletje blijven voeren, want voor mij verwijst het ook naar de studie van een bolletje garen. En die studie wil ik graag met jullie delen in de vorm van onder andere garenreviews en verdieping in verschillende garens in de garenbibliotheek.

Al in mijn jeugd kwam ik in aanraking met verschillende vormen van handwerken, maar het haakvirus raakte mij echt toen ik mijn eerste boekje met amigurumi tegen kwam. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een haakbibliotheek die ik graag met jullie deel en die nog regelmatig groeit.

Zelf ben ik linkshandig. Toen ik begon met amigurumi te haken was er weinig advies voor linkshandigen en was ik regelmatig met een spiegel in de weer. Ook nu zijn de patronen regelmatig voor rechtshandigen geschreven en sluit dit niet altijd aan voor de linkshandige haker. Daarom schrijf ik voor de linkshandige haakers. Rechts- of tweehandigen zijn uiteraard ook welkom.

Groetjes,

Rianne