Hallo allemaal,

Nog een paar uurtjes en dan zit de zomervakantie voor het noorden van het land er weer op. En dat betekent dat meneer Wiskunde weer aan het werk moet.

Zelf zit ik voorlopig nog thuis, omdat ik nog geen afstudeerstage heb kunnen vinden ondanks de vele emails en 2 gesprekken. Morgen ga ik nog maar eens proberen school te bereiken. Volgens mij hebben ze weinig connecties buiten Friesland, maar niet geschoten is altijd mis.

In de vakantie heb ik echter niet stil gezeten, zeker niet op het gebied van haken. Daar binnenkort meer over, al wilde ik jullie de volgende link niet laten missen: #grannysquareday2015 • Foto’s en video’s op Instagram.

Dit weekend was het een drukte van belang onder alle haak(st)ers. Iedereen leek bezig te zijn met een of meer granny squares. Dit doordat @suregal27 heel hakend instagram had opgeroepen om een foto van een granny te plaatsen op 15 augustus 2015. Door allemaal dezelfde hashtag te gebruiken is een virtuele deken van granny’s ontstaan. Ik vond het geweldig leuk om te zien.

Helaas heb ik vanwege een verjaardag geen granny kunnen plaatsen, maar gehaakt heb ik zeker!

Groetjes

Studiebolletje