Vandaag even bij Holy Stitch in de Blokhuispoort in Leeuwarden wezen kijken. Een heleboel verschillende handwerksters hadden daar hun waren uitgestald. Van plaid tot kaarsenhouder en van gelukspoppetje tot jurk. Veel verschillende dingen gezien, maar helaas niet echt veel nieuwe ideeën gekregen.
Wel leuk voor als je op zoek bent naar een (schoen)cadeautje voor de komende decembermaand. Dus zoek je nog iets? Kijk dan eens bij Holy Stitch

Maar zoals ik al zei, weinig nieuwe ideeën opgedaan. Er was helaas vrij weinig nieuws op haakgebied. Wel erg leuk vond ik de gelukspoppetjes van Sint, Piet en natuurlijk zijn paard.

Natuurlijk kreeg ik van al die werkjes zelf ook zin om iets te maken, dus de boekjes liggen klaar om zo iets uit te gaan zoeken. Mijn plaid en vest moeten even wachten in verband met gebrek aan wol… en de vraag daarvoor is of het nog te krijgen is of niet.

Ondertussen heb ik ook een nieuw patroontje en wol uitgezocht. Ik ga mijn eerste Moosje van Christel Krukkert haken. Niet met het aangegeven softfun, maar ik ga proberen een harige versie van brazilia te maken.

Veel haak plezier!