In de maand februari was het heel stil op het gebied van haken. Niet alleen op dit blog, maar ook op instagram en in de praktijk gebeurde er weinig met haaknaalden. Daarom deze keer niet alleen een terugblik op februari, maar ook op eerdere berichten.

Terugblik op berichten die ik deelde in februari:

Ik deelde geen nieuwe berichten. Maar gelukkig blijft er altijd wel iets te lezen. In mijn blog archief zijn allerlei leuke berichten te vinden en een terugblik voorbij februari te werpen op misschien lang vergeten inspiratie.

Work in progress

Ik werkte deze maand aan Ijoor. Hij is inmiddels af, dus hij valt onder mijn Finished objects.

Finished objects

In de maand februari rolde Ijoor uit mijn haaknaald. Daarover deel ik binnenkort meer.

Aankopen

In februari kocht ik 3 bolletjes Gründl Coton Quick in de kleur zwart.

Instagram

Helaas deelde ik deze maand geen foto’s op instagram.

Hier is studiebolletje ook te vinden: