Nog een paar dagen en dan staat oktober weer voor de deur. Hoog tijd om eens te kijken wat er in september allemaal is gebeurd.

Na de nodige tijd geen internet (Een “dag” zonder internet) te hebben gehad waar we augustus mee eindigden is dit in september gelukkig geen probleem geweest.

September is de maand waarin ik met mijn bullet journal ben begonnen. (Back to basics – bullet journal) In mijn bericht hierover schreef ik dat ik al 45 bladzijden vol had. Botje reageerde hierop dat zij (?) dit al veel vond… Ik kan verklappen dat aantal ruim heb verdubbeld. De kladversie van dit bericht is geschreven op bladzijde 97 van bij BuJo.

Met de traditionale start van de hoge scholen in september ben ik ook weer begonnen met mijn studie. In mijn bericht van 24 september schreef ik over de vondelingenluikjes van Stichting Beschermde Wieg. (Visiestuk 2.0) De komende tijd zal ik mij verder in het onderwerp en het dilemma verdiepen, om uiteindelijk hierover een visiestuk te schrijven.

Ook op het gebied van haken zat ik (of eigenlijk mijn handen) niet stil. Ik schreef over de minigranny’s voor de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld en over het verschil in maten van mutsen naar aanleiding van een “mislukte” bestelling. Het goede nieuws hier is dat van de 4 mutsen er nog maar 1 niet verkocht is.

Al met al was het dus een mooie maand, ook al waren mijn bericht wat schaars en zat het mij soms tegen.

Voor de komende tijd staan er echter een aantal leuke dingen en berichten op de planning. Een leuk haakproject om in oktober te maken, met patroon! Maar ook een kijkje in hoe ik tegenwoordig mijn planner en mijn bullet journal gebruik en de introductie van een aantal nieuwe dingen.

Ik wens jullie veel kijk en lees plezier!

Studiebolletje