We zijn alweer halverwege de eerste maand van het nieuwe jaar. Het is 2021! Het begin van het nieuwe jaar is traditiegetrouw de periode waarin wordt gekeken naar de doelen en plannen voor het komende jaar. Ook ik keek naar mijn plannen voor dit jaar met alle kanalen waarop Studiebolletjes actief is. Daarbij ontstond het volgende plan:

Ideeën voor 2021

Voor 2021 heb ik veel ideeën. Van projecten die ik wil gaan haken, berichten die ik wil gaan schrijven en andere acties die ik wil gaan doen. Maar veel daarvan zijn ook ideeën die ik heb gehad voor 2020 of zelfs voor de jaren daarvoor! Ik zou een scherm kunnen vullen met ideeën die ik heb gehad voor dit blog, voor instagram, voor YouTube en ga zo maar door. Ideeën en soms zelfs half uitgewerkte plannen die ik niet heb kunnen afronden. En al die halve projecten en vele plannen maken mij niet vrolijker.

Het plan voor 2021

Daarom heb ik besloten om voor 2021 mijn plannen allemaal los te laten. Geen projecten, geen lijsten met ideeën voor de maand of het seizoen en zeker geen planning voor berichten en andere content. He, zelfs geen regels over de inhoud van de berichten. Ik laat het allemaal los!

(of tenminste voor deze maand…. we zullen zien hoe het loopt 😉 )

Toch een klein plan

Of beter een wens voor de komende tijd

Wanneer ik een blog bericht schrijf dan wil ik dat het uit mijn hart komt. Dat ik er zelf vrolijk van wordt. Ik hoop dat dat plezier met alle lezers, kijkers en volgens van alle kanalen kan delen!

Laten we er samen een vrolijke periode van maken, maar vooral ook vanuit ons zelf spreken. Zonder planning en helemaal zonder het doel zo veel mogelijk volgers/likes/etc te verzamelen. Ik laat het allemaal los!

Mijn eerste project van het jaar 2021 is afgerond: Gehaakt door mijn oma en op een ring gespannen voor mijn moeder.