Paaseieren, met vertraging

Boekje mini mutsen haken. Hoedjes voor paaseieren
Mini mutsen haken

Helaas liepen de afgelopen dagen iets anders dan verwacht. Hierdoor liep mijn blogje over Pasen en dus de paaseieren flinke vertraging op. Maar beter laat dan helemaal niet!

Hierbij dus zowel het pakketje dat vlak voor Pasen in de brievenbus viel, als het Paasei dat daarop ontstond.

Pakketje

Zoals ik al zei viel het pakketje vrijdag op de mat. Vol spanning had ik op de postbode zitten wachten, omdat ik op tijd zou vertrekken en daarna het weekend niet meer op mijn kamer zou zijn. Maar 5 minuten voor vertrek viel er een pakketje in vrolijk papier met een bons op de mat. Daarna was het even wachten voordat ik heb open kon maken….. ik moest eerst haasten om mijn trein te halen. Maar in de trein kon ik mijzelf niet meer inhouden en heb ik het opengemaakt. De rare blikken van mede reizigers heb ik maar gewoon genegeerd. Weten zij veel hoelang ik heb zitten wachten!

En dit zat er allemaal in!

Uiteraard het boekje, maar ook een lief kaartje, het visitekaartje van Mara, een lekker zakje thee en een kortingsbon van wieniemel.nl. Deze laatste kende ik nog niet, maar binnenkort ga ik even snuffelen.

Het belangrijkste was natuurlijk dit boekje: mini mutsen haken van Eveline Hetty-Burkart en Esther Konrad. Dit is een boekje met allemaal hoedje voor paaseieren. En wat voor een hoedjes: een cowboyhoed, een sombrero, je kan het zo gek niet bedenken of er staat een patroontje van in.

Wil je meer boeken over haken lezen?

Kijk dan in de haakbibliotheek

Het boekje beloofd 10O% haakplezier en in no time gehaakt. Helaas gold dit niet voor mij voor het eerste mutsje dat in met dit boekje heb gemaakt. Maar dat ook niet zo raar… als je met een van de moeilijkste patroontjes begint. Het resultaat mag er wat mij betreft zeker zijn:

Mini muts uit het boekje - Studiebolletjes.nl

Een beetje laat, maar:

Fijne Pasen

Update 24-05-2020: de website van Mara is verhuisd. De link gaat nu naar haar nieuwe pagina.

1 reactie

  1. Mara

    Wat leuk geworden! Blij dat het pakketje nog op tijd bij je was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Studiebolletjes

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑