Pasen, met vertraging

Hallo allemaal,

Helaas liepen de afgelopen dagen iets anders dan verwacht. Hierdoor liep mijn blogje over Pasen flinke vertraging op. Maar beter laat dan helemaal niet! Hierbij dus zowel het pakketje dat vlak voor Pasen in de brievenbus viel, als het Paasei dat daarop ontstond.

Zoals ik al zei viel het pakketje vrijdag op de mat. Vol spanning had ik op de postbode zitten wachten, omdat ik op tijd zou vertrekken en daarna het weekend niet meer op mijn kamer zou zijn. Maar 5 minuten voor vertrek viel er een pakketje in vrolijk papier met een bons op de mat. Daarna was het even wachten voordat ik heb open kon maken….. maar in de trein kon ik mijzelf niet meer inhouden en heb ik het opengemaakt.

image

En dit zat er allemaal in!
Uiteraard het boekje, maar ook een lief kaartje, het visitekaartje van Mara, een lekker zakje thee en een kortingsbon van wieniemel.nl. Deze laatste kende ik nog niet, maar binnenkort ga ik even snuffelen.

image

Het belangrijkste was natuurlijk dit boekje: mini mutsen haken van Eveline Hetty-Burkart en Esther Konrad.

Het boekje beloofd 10O% haakplezier en in no time gehaakt. Helaas gold dit niet voor mij voor het eerste mutsje dat in met dit boekje heb gemaakt. Maar dat ook niet zo raar… als je met een van de moeilijkste patroontjes begint. Het resultaat mag er wat mij betreft zeker zijn:

image

Een beetje laat, maar:
Fijne Paasdagen!

Een gedachte over “Pasen, met vertraging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.