In dit haakoverzicht een korte terugblik op april 2018. Een maand waarin ik weinig blogjes deelde (geen enkele, foei!) en waarin ik ook niet veel haakte. Tenminste, ik werkte niet aan projecten die ik al met jullie kan delen. Hieronder vindt je een overzicht van waar ik aan werkte en wat mij verder bezig hield.

Work in progress (WIP)

  • Omslagdoek “Call the midwife” ontworpen door Annie Germeraad voor de facebookgroep Annyone’s Shawls Groep.
  • Pioenroos, patroon bij Zabbez, gehaakt met phil coton 3 en naald 2,5.
  • Moederdagverrassing, die houd ik dus nog even geheim
  • Beertje uit ” Christels Knuffels”
  • Verrassingsproject voor alle lezers van studiebolletjes.nl

Finished objects (FO)

geen

Flash the stash

geen nieuwe aankopen

Kletspraat

geen nieuwe berichten

Je kan mij vinden als: