Hallo 2018! De beste wensen voor 2018! Ik wens alle lezers een creatief nieuw jaar!

Voor dit nieuwe jaar zit ik vol met plannen. Ik heb plannen op persoonlijk gebied, maar ook op het gebied van bloggen, instagram en natuurlijk haken.

Bloggen

Het is weer mijn voornemen om regelmatig berichten te plaatsen. Ik denk dat 1 tot 2 keer per week toch echt haalbaar zou moeten zijn. In het verleden is gebleken dat het een hele uitdaging is voor mij om regelmatig berichten te plaatsen. Toch wil ik deze uitdaging nogmaals aangaan.

Instagram

Voor instagram zou ik graag dagelijks een foto plaatsen. De vraag hierbij is wat voor foto´s ik dan zou moeten plaatsen. Ik denk dat een dagelijkse foto van het haakproject waar ik op dit moment aan werk, op de plaats waar ik aan het project werk, het meest haalbare idee is.

Haken is inmiddels al lange tijd een grote hobby die mij veel ontspanning bied. Hierdoor ben ik er bijna dagelijks mee bezig en zal het maken van een foto een simpele en kleine handeling zijn.

Haken

Mijn plan voor instagram sluit mooi aan op mijn plannen op het gebied van haken. Met de vele jaren die ik inmiddels haak, heb ik een lange lijst aan gewenste projecten opgebouwd. Er staan vele maten aan projecten op, van amigurumi tot dekens en met het gebruik van vele verschillende materialen. Er is eigenlijk niet eens een lijst, maar de lijst bestaat uit een lijst op ravelry, een in mijn bullet journal en in een digitaal notitieboek.

Naast de gewenste projecten is er ook een grote doos met allerlei projecten die het makkelijkste zijn te omschrijven als “work in progress” of onafgeronde projecten. Van de inhoud van deze doos heb ik ook een lijst gemaakt.

De komende tijd wil ik al deze lijsten op een plaats verzamelen en uittypen zodat ik ze met jullie kan delen. Mijn doel is om bij het einde van 2018 mijn huidige bak met onafgeronde projecten veranderd te hebben in een bak met afgeronde projecten.

Ik hoop dat ik mijn gestelde doelen en voornemens kan halen. Zijn ze realistisch? Ik heb geen idee. Wat zijn jullie goede voornemen? Laat ze achter in de reactie en inspireer andere lezers.

Follow my blog with Bloglovin