Zoals jullie hebben gemerkt was het deze maand Juli stil bij studiebolletjes. En dat klopt. Hieronder vertel ik waarom en wat ik komende maand wil gaan doen.

Juli

Als je kinderen hebt of met kinderen werkt kan het je niet zijn ontgaan: de zomervakantie is begonnen. En dan is het druk. Iedereen lijkt toe te leven naar de vakantie en eigenlijk nergens echt tijd voor te hebben. En zo was het ook bij mij.

En de eerste week van mijn vakantie? Code oranje vanwege het warme weer. Ik had weinig zin in welke activiteit dan ook, dus ook zeker niet in werk achter de computer. Sorry, maar mij te warm.

Wel heb ik wat projecten afgerond. Je vindt ze hieronder in het overzicht.

Augustus

De nieuwe maand is augustus. Een maand waarin vele mensen, waaronder meneer Wiskunde, nog genieten van een paar vrij dagen. Ook bij mij ligt het reguliere werk stil. Echter gaan we open als vakantieopvang, dus hallo extra uurtjes werk. Maar natuurlijk staat er naast mijn werk ook andere dingen op de planning. Een van die dingen is een gehaakte taart. Deze ga ik haken op bestelling van mijn schoonzusje.

Work in progress (WIP)

  • Bestelling: een gehaakte taart met verschillende decoraties
  • Verrassingsproject voor alle lezers van studiebolletjes.nl
  • 100 sneeuwvlokken

Finished objects (FO)

  • Diamond lace sjaal
  • Beertje uit ” Christels Knuffels”
  • Kat uit “Christels Knuffels”

AAnkopen

Clover amoer haaknaald 2,5mm

Voor de taart:

  • Een rond koekblik
  • 5x Katia Capri blauw (kleurnummer 82101)
  • 4x Katia Capri rood (kleurnummer 82164)

Je kan mij vinden als: