Al enige tijd ben ik bezig met een mega project. Een sprei voor over mijn bed. Het liefst groot genoeg zodat het ook over een tweepersoonsbed past.
En niet zo maar een sprei, maar gehaakt van african flower squares. Het ontwerp dat ik gebruik zorgt ervoor dat ik alle vierkantjes los moet haken en daarna aan elkaar moet zetten.
Omdat ik het voor een tweepersoonsbed wil kunnen gebruiken, betekend dit dat ik rond de 600 (!) vierkantjes moet haken. Een mega project dus. En soms voel ik mij enorm stom dat ik eraan ben begonnen, zeker als de vierkantjes mijn neus uitkomen. Het patroon is vanwege het vele reizen (van en naar Frankrijk, naar mijn moeder enz) niet meer te lezen, maar ik heb het inmiddels ook niet meer nodig. Het patroon kan ik letterlijk dromen!

Zodra ik tien vierkantjes af heb, gaan ze in een boterhamzakje en in de la. En dus uit het zicht. Vandaag heb ik speciaal voor jullie alle vierkantjes te voorschijn gehaald en de stapel geeft mij een lekker gevoel. Het zijn er inmiddels 104, wat betekend dat ik ongeveer op 1/6 van mijn gedroomde grootte ben. Toch maar nog even flink doorhaken, misschien kan ik dan over niet een al te lange tijd onder mijn droomdeken wegdromen.