Voor de kleine spring in het veld is de grootte verstandige zus in de maak. Gezien de andere projecten die ik ook moet/wil doen, gaat het helaas nog niet zo snel. De afgelopen dagen heb ik maar een paar toeren kunnen haken, waarvan ik door een telfout helaas een deel weer kon uithalen.

Ook heb ik ondanks de vakantie veel tijd aan mijn schoolwerk besteed. Voor de vakantie heb ik het boek Getting Things Done van David Allen gelezen. “Prettig en efficiënt werken zonder stress” klonk wel heel aantrekkelijk. Als gevolg hiervan heb ik een grote opruiming gehouden (vooral in mijn boekenkast, kledingkast mijd ik nog) en hierdoor weet ik veel dingen te vinden. Mijn huisgenoten waren er iets minder blij mee, omdat als resultaat van mijn opruimen de containers een beetje erg vol raakten…. Maar pech voor hen, ik voel mij er heerlijk bij!
Getting things done
Met een snelle greep kan ik de spullen die in zoek vinden. En dat is voor mijn studie zeker handig!
Ook heb ik een deel van mijn haakprojecten uitgezocht. (helaas staan er nog vele werkjes te wachten…) Drie hiervan wil ik de komende tijd verder mee werken. Dit zijn: mijn kersthaaksels, mijn MEGA PROJECT en natuurlijk de Haakparty op de boerderij!
Wat ik bedoel met mijn kersthaaksels spreek de haak(st)ers onder jullie vast tot de verbeelding… Mijn MEGA PROJECT is waarschijnlijk nog een groot mysterie. Ik zou zeggen, hou mijn blog in de gaten, want misschien komt het antwoord nog deze week.
En wie het al denkt te weten, ik zie het graag in de reacties verschijnen….